web analytics

Immer wieder Sonntags van 5 september 2021

Immer wieder Sonntags

Na een week pauze keert Stefan Mross weer terug met een nieuwe aflevering van Immer wieder Sonntags vanuit het Europapark in Rust.

We gaan weer verder met de zomerhitkönig-competitie en zien dus weer een nieuwe uitdager die het moet opnemen tegen de tweeling van Amore Blue. Ook is er weer een kind die zijn of haar talent laat zien aan de rode microfoon. De humor komt deze week van Frau Wäber.

De muzikale gasten deze week zijn: Marianne & Michael, Anni Perka, Die Ladiner, Geri der Klostertaler, Simone & Charly Brunner, Graham Bonney, Sonia Liebing & DJ Herzbeat, Norman Langen, Die jungen Zillertaler, Vincent Gross & Emilija Wellrock, Hansy Vogt en Micha von der Rampe.

Uitzending: Zondag 5 september om 10:03 bij ARD

Uitzending gemist? De aflevering is nog tot zaterdag te bekijken:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven