web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 25 september 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 25 september was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg. Deze uitzending is nog een week via internet te bekijken.

In deze aflevering van Schlager-Spaß mit Andy Borg vieren we het veertig jarig podiumjubileum van Andy Borg, want in 1981 was hij voor het eerst te zien op tv bij het programma Die große Chance in Oostenrijk. Het was de start van een grote carrière die gevierd wordt met muzikale gasten, schlagers en evergreens.

De gasten Florian Silbereisen en Thomas Anders, Stefan Mross, Patrick Lindner, Ireen Sheer, Peter Kraus, die jungen Zillertaler en de Schlagerpiloten hebben verschillende verrassingen voor Andy voorbereid. De presentator blikt terug op bijzondere momenten.

Maar natuurlijk mogen zijn grote hits zoals ‘Die Fischer von San Juan’ en ‘Adios Amor’ natuurlijk niet ontbreken en ook zijn gasten nemen muziek mee van toen en van nu. Zo zingen die jungen Zillertaler een hitmedley voor de juiste feeststemming en zingt Peter Kraus het nummer Rote Lippen. Andy en Stefan Mross zullen samen met Florian Silbereisen de Klubbb3-klassieker Das Leben tanzt Sirtaki zingen. Thomas Anders zingt uiteraard Cheri Cheri Lady, Ireen Sheer zingt Story meines Lebens en Patrick Lindner zingt samen met Andy een Roy Black medley en die Schlagerpiloten zingen de Roger Whittaker klassieker Albany.

Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog tot 25 oktober 2021 hieronder te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven