web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 7 augustus 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 7 augustus presenteert Andy Borg op de SWR het programma Schlager-Spaß mit Andy Borg. Dit is alweer de 33ste aflevering en ook deze is nog een maand te zien via internet.

Andy Borg kent geen zomerpauze, met verschillende gasten presenteert hij weer een gezellige avond in het gemoedelijke wijnlokaal met schlagerhits, volksmuziek en oude hits. Ook worden er verschillende muziekwensen in vervulling laten gaan.

Uit de regio komt het Mühlbach-Quintett uit Hegau am Bodensee. Het schlagerduo Anita en Alexandra Hofmann zingt hun zomerhit Sonnenkinder. Linda Feller heeft voor haar 35 jarig jubileum een duet opgenomen met country-superster Dolly Parton. Een hoogtepunt is ook een oude hit van Teddy und den Lollipops met Schlagerster Ramon Roselly die zelf ook zijn hit Absolut die 1 zingt en hij vertelt dat hij uit een circusfamilie komt. Ook te gast zijn Judith & Mel en die Amigos.

Schlager-spaß mit Andy Borg is nog tot 7 september te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven