web analytics

Nieuwe single Helene Fischer heet Vamos a Marte

Op vrijdag 6 augustus heeft Helene Fischer een dag na haar 37ste verjaardag eindelijk weer een nieuw nummer uitgebracht. Het is een zomers duet heeft de titel Vamos a Marte gekregen en wordt gezongen met Luis Fonsi die we kennen van de wereldhit Despacito

Helene Fischer is terug met een nummer dat volgens haar platenmaatschappij een van de beste en opwindendste is uit haar carrière en eentje waarin ze zich opnieuw uitvindt als zangeres en artiest. Vamos a Marte heet het nummer en dat betekent ‘Laten we naar Mars gaan’. Ze zingt het duet met Luis Fonsi, de wereldster uit Puerto Rico die met zijn hit Depsacito in 2017 de zomerhit van het decennium had. Fonsi heeft dan ook als geen ander de laatste jaren de latinpop nog bekender gemaakt. De twee artiesten hebben al eerder met elkaar gezongen, in 2018 zongen ze samen zijn hit Échame La Culpa bij de Echo’s en het nummer Despacito zongen ze in de Helene Fischer Show dat jaar met kerst.

Het nummer Vamos a Marte beloofd meteen de zomerhit van 2021 te worden en het is ook niet het enige nieuwe nummer dat we dit jaar van Helene Fischer te horen krijgen.

De videoclip van het nummer krijgt een wereldpremière op elke Duitse RTL-zender. Om 18:40 is de clip te zien bij RTL, VOX, RTLplus en Voxup en daarna ook nog eens bij ntv, NITRO en SUPERRTL, maar natuurlijk ook op YouTube.

Bekijk hier de videoclip van het nummer Vamos a Marte van Helene Fischer en Luis Fonsi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven