web analytics

Schlager-Spaß mit Andy Borg van 10 juli 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 10 juli was bij de SWR weer een nieuwe aflevering te zien van Schlager-Spaß mit Andy Borg

Zanger en presentator Andy Borg nodigt in deze zomer ook weer verschillende volksmuziek- en schlagersterren uit in zijn wijnlokaal. Zijn gasten nemen de schlager-hits, volksmuziek en de mooiste nummers van toen mee en worden er muziekwensen van kijkers vervult.

In deze uitzending is Stefanie Hertel te gast met haar vader Eberhard en zingen ze een medley. Voor zangeres Claudia Jung is het alweer 35 jaar geleden dat ze haar eerste album uitbracht, Laura Wilde neemt de kijker mee naar griekenland met haar vakantiehit. Zanger Johannes Kalpers zingt een muzikale wens en Andy Anderson, de zanger van The Soulful Dynamic bekend van hun hit Mademoiselle Ninette, is te gast samen met zijn vrouw. Verder zorgen das Bodensee Quintett en Olaf der Flipper voor een goede sfeer.

Deze uitzending van Schlager-Spaß mit Andy Borg is nog te zien tot 8 augustus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven