web analytics

50 Jahre ZDF-Hitparade – Die Zugabe van 10 juli 2021

Op zaterdag 10 juli gaat het grote feest verder, In een toegift show vier de zender het jubileum van het geliefde cultprogramma. Presentator Thomas Gottschalk nodigt in ’50 Jahre ZDF-Hitparade – Die Zugabe’ verschillende hitparaden-lievelingen en schlagerlegenden uit om het feest mee te vieren.

Na het succes van de eerste show, waar miljoenen mensen naar keken, wordt nu voor de tweede keer het jubileum van de ZDF-Hitparade gevierd. Legenden vieren hun comeback, internationale schlagersterren zullen verschijnen en worden er verschillende optreed- en plaatsrecords gevierd. Ook wordt er door middel van een quiz op de hitparade teruggeblikt en zullen de jonge schlagersterren een hommage brengen aan al overleden artiesten.

De muzikale gasten zijn: Roland Kaiser, Jürgen Drews, Paola Felix, Peggy March, Andy Borg, Gitte Hænning, Michelle, Nino de Angelo, Graham Bonney, Karat, Bata Illic, G.G. Anderson, Nicki, Christian Anders, Claudia Jung, Richard Clayderman, Ricky Shayne, Julia Neigel, Spider Murphy Gang, Bülent Ceylan, Stefanie Hertel, Ramon Roselly, Eloy de Jong, Vincent Gross, Sonia Liebing, Wolfgang Trepper en Giovanni Zarrella.

Uitzending: Zondag 10 juli om 20:15 bij ZDF

Uitzending gemist? De aflevering is nog tot 8 juli hier te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven