web analytics

Willkommen bei Carmen Nebel bij ZDF van zaterdag 13 maart 2021

Op zaterdag 13 maart presenteert Carmen Nebel bij de ZDF haar grote zaterdagavondshow live vanuit Berlijn, zonder publiek, maar met veel prominenten uit de wereld van de muziek en entertainment. Het is de 83ste en ook de allerlaatste uitzending van Willkommen bei Carmen Nebel.

Op zaterdag 13 maart presenteert Carmen Nebel bij de ZDF haar grote zaterdagavondshow live vanuit Berlijn, zonder publiek, maar met veel prominenten uit de wereld van de muziek en entertainment. Het is de 83ste en ook de allerlaatste uitzending van Willkommen bei Carmen Nebel.

Carmen Nebel heeft in ieder geval veel zin in de uitzending:”Het wordt een bijzonder moment om deze show nog een keer te presenteren die voor veel artiesten een mooi podium was en voor bijna 18 jaar lang vermaak was voor de kijker op zaterdagavond.”

De meest geliefde sterren uit de afgelopen 82 uitzendingen van de zaterdagavondshow zingen de lievelingsliedjes van de presentatrice en zorgen ze voor een verrassing. Te gast zijn onder andere Howard Carpendale, Roland Kaiser, Marianne Rosenberg, Nik P., Andreas Gabalier, Beatrice Egli, Andy Borg, Maite Kelly, Rolando Villazon, Ella Endlich, Angelika Milster, Johannes B. Kerner, buikspreker Sascha Grammel en zijn schildpad Josie en vele andere verrassingsgasten.

De kijker hoeft Carmen Nebel niet helemaal te missen, ze zal haar jaarlijkse show op kerstavond in ieder geval nog tot het einde van 2023 presenteren.

Uitzending: Zaterdag 13 maart om 20:15 bij ZDF

4 gedachten over “Willkommen bei Carmen Nebel bij ZDF van zaterdag 13 maart 2021”

 1. leo en christina lieve

  Liebe Carmen,was hast du uns viel freude und gluck gebracht in diese 18 jahre.
  vielen dank das du auch uns in Holland soviel freude gebracht hast.
  danke schon fur die gluckliche seit und muziek.
  wir wusche dir gesondheit,liebe grusse von Leo und Christina Lieve aus Holland

 2. Ben Billiaert

  Liebe Carmen, wir haben Ihre letzte Show am Samstagabend genossen. Es tut uns leid, dass dies enden muss. Wir wünschen Ihnen viel Glück und Spaß und hoffen, Sie beim ZDF zu sehen. Vielen Dank für diese 18 Jahre Unterhaltung … Familie aus Antwerpen ) Belgien.

 3. Ich danke dir Carmen for die schöne Australische zendingen die war immer schön mits alle zängers und zängeringen danke vielen gezondheid

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven