web analytics

Schlagerchampions – Das große Fest der Besten van zaterdag 27 februari 2021

Das Erste

Op zaterdag 27 februari presenteert Florian Silbereisen het programma Schlagerchampions – Das große Fest der Besten bij de ARD. Dat het programma kon plaatsvinden was helemaal nog niet zeker, het programma zou eerst in januari te zien zijn, maar werd verschoven naar eind februari.

Florian Silbereisen rolt de rode loper uit voor de sterren van het jaar, die door een bijzonder succes, origineel idee of een nieuwe trend heeft gezet. Hij krijgt hulp van Beatrice Egli om de verschillende gasten te ontvangen zoals Andrea Berg, No Angels maakt een comeback, Roland Kaiser, Sarah Lombardi, Pietro Lombardi, Giovanni Zarrella, Howard Carpendale, Ross Antony, DJ Ötzi, Die Draufgänger, Hannah, Maite Kelly, De Duitse songfestivalinzending Jendrik, Thomas Anders, Eloy de Jong, Ute Freudenberg, Stefan Mross en Anna-Carina Woitschack, La Fee, Ramon Roselly, Ben Zucker en vele anderen.

Uitzending: Zaterdag 27 februari om 20:15 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven