web analytics

Kastelruther Spatzen brengen videoclip Rosmarie uit

Kastelruther Spatzen

De volksmuziekgroep Die Kastelruther Spatzen heeft de videoclip van hun nummer Rosmarie uitgebracht. Het is afkomstig van hun album Liebe für die Ewigkeit die in oktober 2020 is uitgekomen.

Het nummer Rosmarie is oorspronkelijk van de Zwitserse groep Schluneggers Heimweh, maar dan wordt het in het Zwitsers gezongen, de Spatzen zingen het in het Duits. Het is een ontroerende en diepgaande ballade wat gaat over een levenslange liefde, van het begin van de verliefdheid tot een liefdevol afscheid. Het maakt het nummer net zo romantisch als dat het levensecht is. Muzikaal gezien horen we een stemmige piano, een gevoelige accordeon en de zachte achtergrondkoor zorgt voor een geweldige sfeer.

Vorige week zorgde de groep nog voor bezorgdheid bij de fans. Op 5 februari zou de zanger van de groep, Norbert Rier te gast zijn bij het programma Riverboat, maar dat werd afgezegd vanwege ziekte. Een paar dagen daarna maakte de groep bekend dat Norbert corona heeft en gaf hij in een videoboodschap aan dat het goed met hem ging en hij lichte symptomen had.

Bekijk hier de Kastelruther Spatzen met Rosmarie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven