web analytics

Christina Stürmer en In ein paar Jahren

Christina Stürmer De nieuwe single van Christina Stürmer heet In ein paar Jahren. Het nummer staat op het album Überall zu Hause die in september 2018 verschijnt.

Het nummer heeft Christina zelf geschreven. Het nummer gaat over momenten in het leven die men zich later nog eens zal herinneren. Christina zegt zelf:”Ergens in de toekomst zit ik dan als een oud grijs omaatje met mijn vrienden en dan herinneren we ons alle dingen die we samen beleeft hebben, ik noem het dan een beetje het nostalgie-lied.” Het nummer is ook een voorproefje van haar nieuwe album Überall zu Hause dat in september zal verschijnen.

Bekijk hier Christina Stürmer met In ein paar Jahren:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven