web analytics

Uwe Busse en Lass das Leben auf uns regnen

Uwe BusseUwe Busse presenteert met Lass das Leben auf uns regnen een nieuwe titel. Het nummer staat op zijn nieuwe album Regenbogenland die op 25 mei verschijnt.

Uwe Busse is voor veel hits uit de schlagerwereld verantwoordelijk. Voor de groep die Flippers heeft hij verschillende succesvolle nummers geschreven en ook met Rex Gildo en Roland Kaiser heeft hij grote successen gehad. In de laatste jaren schreef hij vooral de hits van de groep Klubbb3, maar nu stapt hij zelf weer in de spotlight. Deze single heeft hij ook zelf geschreven en is meeslepend en optimistisch.

Bekijk hier Uwe Busse met Lass das Leben auf uns regnen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven