web analytics

Norman Langen en Baila mir amor

Norman LangenNorman Langen heeft de videoclip uitgebracht van zijn nieuwe zomersingle Baila mir amor

Zo hebben we Norman Langen nog niet gehoord. Met Latijns-Amerikaanse klanken, sexy beats en een vurig ritme zorgt de charmante zanger voor broeierige zomeravonden. Het nummer gaat over levensvreugde en zorgt voor een goed gevoel.

In het nummer wordt gezongen:”Wij dansen als nooit tevoor” en dat klopt als een bus door de latino-invloeden die echt iedereen met de heupen laten wiegen. De melodie ligt ook goed in het gehoor en je komt er dan ook niet onderuit om het refrein mee te zingen. Het nummer gaat over een romantische en opwindende ontmoeting in een hete nacht vol dans. Het nummer zorgt er voor dat Norman Langen een hele nieuwe muziekstijl opzoekt, reggaeton schlager. Hierin zitten Latin pop, Reggaeton en Duitse schlager.

Bekijk hier Norman Langen met Baila mir amor:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven