web analytics

Ben Zucker en Der Sonne entgegen

Ben Zucker Ben Zucker heeft het nummer ‘Der Sonne entgegen‘ uitgebracht als eerste single van de Zon-editie van zijn album “Na und?!

Het gaat hard met de carrière van Ben Zucker nadat zijn debuutalbum Na und?! uitkwam in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het album stond wekenlang hoog in de hitlisjten, is een gouden plaat geworden en hij is voor twee ECHO-awards genomineerd. Ook zijn eerste solotournee is compleet uitverkocht en nu komt hij met een zomers nummer.

Der Sonne entgegen is ook het ttelnummer van de Zon-Editie van Na und?!, daarop staan vijf nieuwe nummers. De videoclip is opgenomen in Zuid-Afrika en laat met stralende kleuren en adembenemende landschappen een bijzondere reis zien. Ben Zücker verlaat het regenachtige Berlijn en reist met zijn Gitaar en Volkswagenbusje langs de kust en zien we naast de perfecte kust, de tafleberg ook de positieve mensen. Het nummer gaat over dromen die je als doel moet stellen zodat ze werkelijkheid worden. Een gevoel waar Ben nu elke dag in leeft.

Bekijk hier Ben Zucker met Der Sonne entgegen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven