web analytics

Linda Feller met Tausend bittersüße Tränen

Linda FellerDe Country-zangeres van Duitsland, Linda Feller, heeft het nummer ‘Tausend bittersüße Tränen‘ uitgebracht als vijfde single van haar album Frischer Wind.

Linda Feller weet al meer dan dertig jaar haar fans te verwonderen met een bijzonder mix tussen schlager, pop en natuurlijk countrymuziek. En ook in 2018 begint ze met een single van haar album Frischer Wind die al in 2016 uitkwam. Het nummer ‘Tausend bittersüße Tränen’ is geen autobiografisch nummer, maar wel eentje met een bijzonder thema dat haar aan het hart ligt. Ze zegt:”De tekst heeft niets met mijn leven te maken, maar ik weet dat er veel vrouwen zich er mee kunnen identificeren. Het komt namelijk meer dan eens voor dat de beste vriendin er met de man vandoor gaat.”

Beluister hier Linda Feller met Tausend bittersüße Tränen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven