web analytics

Vanessa Mai is getrouwd op Mallorca

Vanessa MaiAfgelopen maandag is de Duitse zangeres Vanessa Mai getrouwd met Andreas Ferber die ook haar manager is. Ze maakte dit nieuws zelf bekend op facebook.

De bruiloft vond plaats op Mallorca en er waren vooral familie en een aantal vrienden aanwezig. Voor de Duitse wet zijn ze al een paar dagen eerder getrouwd. Vanessa Mai, geboren als Vanessa Mandekic in Aspach, kreeg de liefde voor muziek met de paplepel ingegoten, haar vader was muzikant. Daarna werd ze onderdeel van de band Wolkenfrei om daarna een solo-carrière te beginnen wat in 2015 van de grond kwam met hits ‘Wolke 7’ en ‘Wachgeküsst’.

Vanessa Mai en Andreas Farber
Andreas en Vanessa op Mallorca

Vanessa en Andreas hebben een relatie sinds 2013. Andreas is de zoon van Uli Ferber die sinds 2007 getrouwd is met schlagerzangeres Andrea Berg. Die waren natuurlijk ook aanwezig op Mallorca, net als Dieter Bohlen en zijn vriendin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven