web analytics

Nino de Angelo en Liebe für Immer

Nino de AngeloDe zanger Nino de Angelo heeft het nummer Liebe für Immer als radiosingle uitgebracht. Het nummer staat op het album Liebe für Immer.

Nino de Angelo heeft het nummer samen met Lalo Titenkov geschreven. In het nummer zingt hij hoopvol en gepassioneerd over de liefde. Het is een episch hoogtepunt van het album waarin het handschrift van Nino de Angelo zeker te vinden is. Het nummer doet dan ook een beetje denken aan zijn bekende hit ‘Jenseits von Eden”. Want hoewel er op het album verschillende stijlen te vinden zijn, van Schlager tot Pop laat dit nummer zien hoe uniek de stijl van Nino de Angelo is.

Bekijk hier Nino de Angelo met Liebe für Immer:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven