web analytics

Semino Rossi en de videoclip van Wir sind im Herzen jung

Semino RossiDe schlagerster Semino Rossi brengt op 23 juni zijn album Ein Teil von Mir uit en in april bracht hij al het nummer Wir sind im Herzen jung uit. Daar is nu een videoclip van verschenen.

Het nummer “Wir sind im Herzen jung” heeft het al heel goed gedaan op de radio, het stond namelijk meerdere weken op de eerte plek van de Radioscharts Konservativ Pop. “Ik ben helemaal verrast door het succes en ben daar zeer gelukkig mee.” zegt Semino Rossi, die op 29 mei alweer 55 jaar wordt, over zijn autobiografische single. Hij zegt ook dat de fans het nummer vanaf de eerste seconde mooi vonden en denkt dat het aan het thema ligt. We zijn jong gebleven, wij houden van het leven en van de muziek.

Bekijk hier Semino Rossi met Wir sind im Herzen jung:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven