web analytics

Het album Helene Fischer van Helene Fischer verschijnt 12 mei 2017

Helene Fischer Na het grote succes van het album Farbenspiel, dat meer dan 3 miljoen keer verkocht is, is het lange wachten eindelijk voorbij, vrijdag 12 mei verschijnt het album Helene Fischer. Het is na drie en een half jaar wachten weer een nieuw album met nieuwe nummers en daarmee is het ook het achtste album van de zangeres.

Van Helene Fischer is bekend dat ze kwaliteit aflevert dat zich kan meten met verschillende internationale supersterren. Ook op dit nieuwe album staan verschillende Duitstalige nummers van verschillende stijlen en dat maakt haar een unieke zangeres. Op tv heeft Helene Fischer al drie nummers gezongen van haar album, zo is ‘Fliegen‘ een hymnische popsong met een goed refrein dat absoluut een hit kan worden. Het nummer ‘Wenn du lachst‘ is een epische ballade wat ze met veel gevoel in haar stem zingt en het derde nummer is ‘Viva la vida‘ waar we met een samba-ritme de meer temperamentvolle kant van Helene te horen krijgen.

Het album verschijnt in vier verschillende versies. Er is het Standaard Album, met zestien nummers. Dan is er nog een Deluxe Version wat een dubbelalbum is met 24 nummers. Dan is er een Fanbox, waar het dubbelalbum met 24 nummers in zit, een portrait cover, een bonus CD met de mooiste duetten uit de Helene Fischer Show, 5 foto’s en een boekje. De laatste versie is een LP-versie waar alle nummers op twee vinylplaten staan.

Bekijk hier Helene Fischer met Wenn du lachst:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven