web analytics

Feuerherz en Lange nicht genug

FeuerherzDe groep Feuerherz heeft het nummer ‘Lange nicht genug‘ uitgebracht als nieuwe single. Het nummer staat op hun actuele album Genau wie du.

Het is een mix tussen een Disco-Fox nummer en een Dance-groove. Het zorgt in ieder geval voor een feeststemming en bij het zingen tijdens optredens is er dan ook sprake van echte schlagerpower. En dat ook de fans nog lang niet genoeg hebben van Feuerherz is wel duidelijk, eerst gaan ze in juni op promotie voor de nieuwe bonuseditie van hun album Genau wie du. Daarna op een Toggo-tour van de zender SuperRTL om daarna met Maite Kelly op tournee te gaan.

Bekijk hier Feuerherz met Lange nicht genug:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven