web analytics

Björn Landberg en Wenn es am schönsten ist

Bjorn Landberg
De Duitse zanger Björn Landberg brengt met de single Wenn es am schönsten ist een voorbode uit van zijn tweede album Herztöne

Het nummer gaat om feest, om de vreugde van de liefde en het leven. Het nummer beschrijft een situatie die iedereen eens heeft meegemaakt. Je moet eigenlijk naar huis, maar het weerzien van vrienden zorgt er voor dat het een avond en nacht wordt zonder mitsen en maren en die je nooit vergeet. De muziek is lekker dansbaar en de blazers passen er perfect bij. De coupletten gaan naadloos over een goed pakkend refrein. In 2015 bracht Björn Landberg zijn debuutalbum uit, daarna trad hij op in verschillende televisieshows en op festivals. In juli 2017 verschijnt zijn nieuwe album.

Bekijk hier Björn Landberg met Wenn es am schönsten ist:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven