web analytics

Fantasy en Ich brenn durch mit dir (Berlin)

FantasyDe groep Fantasy heeft het nummer Ich brenn durch mit dir (Berlin) uitgebracht als nieuwe single. Het nummer is te vinden op het album Bonnie & Clyde.

De groep Fantasy viert hun twintig jarig jubileum en dat doen ze met hun hitalbum Bonnie & Clyde. Ook met dit album staan ze weer in de hitlijsten, op de derde plek in Duitsland en op de tweede plek in Oostenrijk. De nieuwe single is gecomponeerd en geschreven door Freddy Malinowski van Fantasy zelf. Het nummer overtuigd met een dansbare beat en is een verhaal van verlangen dat de vlucht uit het leven van alledag beschrijft.

Beluister hier Fantasy met Ich brenn durch mit dir:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven