web analytics

Ella Endlich en de videoclip van Ein goldener Käfig

Ella Endlich Ein goldener Käfig van de Duitse zangeres Ella Endlich wat afkomstig is van haar album Träume auf Asphalt. Nu is ook de videoclip van het nummer verschenen.

Ella Endlich staat voor moderne popschlager met interessante en aansprekende teksten. Op haar album wil ze dan ook iets nieuws en interessants brengen en dat heeft ze dan ook gedaan. Het album is uitstekend in stijl en kwaliteit. De sound, de keuze van de liedjes en natuurlijk de stem van Ella helpen om dit album er boven uit te laten steken.

Haar nieuwe single, Ein goldener Käfig is een mooie, intieme midtempo ballade. In het lied zingt ze met over de gouden kooi waar ze haar partner niet wil instoppen terwijl de elektrische gitaren om haar heen klinken. Het thema is dus de spagaat tussen liefde en vrijheid, iets wat niet altijd samen gaat.

Bekijk hier Ella Endlich met Ein goldener Käfig:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven