web analytics

Saso Avsenik & seine Oberkrainer en Ein neuer Tag

Saso AvsenikDe groep Saso Avsenik & seine Oberkrainer hebben een nieuw album uitgebracht: Ein neuer Tag.

Het is een echt familiealbum geworden met hits en nieuwe compositites, gepresenteerd van drie generaties Avsenik. Het is een bijzonder allbum geworden, het is namelijk de eerste die Saso heeft geproduceerd na de dood van zijn opa die altijd eerst de albums beluisterde voordat ze op de markt kwamen. Het was nu het doel om dit album met hem in gedachten te maken.

Het nummer “Ich werde Dich niemals vergessen” is van Gregor Avsenik en daarmee presenteert zich voor het eerst Monika Avsenik, de zus van Saso. Samen herinneren ze hun gelievde grootvader Slavko. Natuurlijk staan er ook polka’s op het album. Zo heeft Saso zelfs de polka Der stärkste Mann geschreven en ook de titelnummer Ein neuer Tag komt uit zijn pen. Maar ook de traditionele Oberkrainer staan op dit album: “Glück im Schwarzwald” en “Grus an Innsbruck”

Bekijk hier Saso Avsenik & Seine Oberkrainer en Ein neuer Tag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven