web analytics

Carmen Nebel tot 2019 bij ZDF

ZDFDe Duitse zender ZDF heeft het contract met presentatrice Carmen Nebel verlengt tot 2019.

Al sinds 2004 presenteert ze het programma Wilkommen bei Carmen Nebel en dat zal ze de komende twee jaar dus ook nog doen. De ZDF-amusementschef Oliver Heidemann zegt:”Carmen Nebel is een van de succesvolste presentatrices van het land, haar shows zijn kijkcijferkanonnen en zullen ook in de volgende jaren een groot publiek weten te vermaken.”

De 60-jarige Carmen reageert ook op haar nieuwe contract en zegt:”Ik verheug me op het vertrouwen en de waardering van de zender en mijn kijkers”. Er zijn inmiddels 71 afleveringen geweest van Wilkommen bei Carmen Nebel en daar komen er dus nog een aantal bij. De eerstvolgende aflevering is te zien op donderdag 13 april 2017.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven