web analytics

Florian Fesl en Made In Bavaria

Florian FeslDe Duitse zanger Florian Fesl heeft het nummer Made In Bavaria uitgebracht als single.

Florian Fesl is een andere muzikalische richting opgegaan en daar is het nummer Made in Bavaria een voorbeeld van. Het is een echte hymne van de biertenten tot aan de skihutten, en daarmee is het echt een partyschlager. Florian zelf staat al meer dan tien jaar op de buhne, zo was hij onderdeel van het duo Belsy & Florian. De accordion is er nogsteeds bij, alleen is het allemaal anders, een geheel eigen nieuwe stijl. Hij maakt nu moderne volksmusik met pop en schlager, geproduceerd op internationaal niveau. Zijn liedjes schrijft hij zelf samen met producent Hermann Niesig.

Bekijk hier Florian Fesl met Made in Bavaria:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven