web analytics

Steirerbluat en Bis tief ins Tal

SteirerbluatDe groep Steirerbluat brengt op vrijdag 27 januari het album Bis tief ins Tal uit.

Op het album staan authentieke en hartstochtelijke liedjes over liefde, moed en hoop. De fans hebben er lang op gewacht, maar nu verschijnt hij dan eindelijk. Al meteen met de eerste single zorgen zanger Christian Hütter en Steirerbluat voor kippevel. Gitarist Thomas Neumann noemt de titel een hymne van het leven met alle hoogte- en dieptepunten. Keyboardspeler Flo Daxner spreekt van een mijlpaal van Christian en Steirerbluat. Nog maar zelden heeft een nummer hem zo ontroerd.

Liefde, optimisme en hoop, dat zijn de dingen die de groep wil overbrengen met hun muziek. Twintig jaar geleden, in 1997 werd de groep opgericht en hebben ze vele successen gehad en in verschillende landen in Europa opgetreden. Met hun nieuwe album hebben ze een nieuw hoogtepunt die de mensen in hun hart raakt.

Bekijk hier Steirerbluat met “Bis tief ins Tal“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven