web analytics

Monika Martin en Zwei Stunden Ewigkeit

Monika MartinDe Oostenrijkse zangeres Monika Martin heeft het nummer Zwei Stunden Ewigkeit uitgebracht als nieuwe radiosingle. Het nummer is te vinden op haar album Sehnsucht nach Liebe.

Twee uur die een eeuwigheid worden en daarmee ook tijdloos. Het is een prachtige beschrijving van het verlangen van twee geliefden en de ookal is het tijdelijk, de vervulling van die wens. Het lied is weer een echte Monika Martin popschlager met extraklasse. Er is geen zangeres die het gevoel van verlangen zo goed weet over te brengen als Monika Martin en dat al vanaf het begin van haar carrière.

De zang van Monika Martin is in perfecte harmonie met de mmelodische beat en het arrangement. De sound van het nummer doet een beetje denken aan de grootste hits uit de jaren 80. In die tijd heeft Monika haar eigen muzikale identieit ontwikkelt waar ze zich nu nog in thuis voelt.

Bekijk hier Monika Martin met Zwei Stunden Ewigkeit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven