web analytics

Nockalm Quintett en 8612609

Nockalm QuintettDe Oostenrijkse groep Nockalm Quintett heeft het nummer 8612609 uitgebracht van hun actuele album Wonach sieht’s denn aus?

Het huidige album staat vol met kwalitatieve schlagers en heeft een grote hitdichtheid. Met een frisse wind rond de groep en een nieuwe keyboardspeler is de groep merkbaar moderner geworden. De nieuwe single past perfect in de moderne sound. Het nummer is een echte discofox met een swingende en rockende sound. Een goede bas en een lekkere elektrische gitaar ondersteunen het refrein dat je lekker laat meezingen. En de nummers in dit lied staan voor een telefoonnummer, maar van wie het nummer is dat is onbekend, omdat er nogal wat nummers ontbreken.

Bekijk hier Nockalm Quintett met 8612609:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven