web analytics

Maxi wordt Maximilian Arland

Maximilian ArlandDe Duitse zanger en presentator Maxi Arland werd bekend toen hij als 12 jarige samen met zijn broer Hansi en zijn vader Henry optrad als trio. Nu heeft hij besloten de naam Maxi achter zich te laten en zich Maximilian te noemen, wat zijn volledige voornaam is.

Op zijn facebook schreef hij het volgende bericht:”Lieve vrienden, lieve fans, het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en voor mij is het ook een nieuw begin. Vrouwen nemen een ander kapsel of kopen nieuwe kleding, ik neem een ‘nieuwe’ naam, van Maxi naar Maximilian. Het voelt dat de Maxi, die jullie nu 23 jaar kennen zo langzamerhand volwassen is geworden. Er wachten in 2017 veel nieuwe uitdagingen op mij die ik als Maximilian Arland aan zal gaan. Maar natuurlijk blijf ik gewoon mezelf, ik verheug me op jullie trouwe steun.”

Een van die uitdagingen is zijn deelname aan Let’s Dance, de danswedstrijd bij de Duitse zender RTL dat door Sylvie Meis wordt gepresenteerd. Hij neemt het vanaf 24 februari daarbij op tegen verschillende andere Duitse prominenten. Zo doet ook de Duitse oud-schaatster Anni Friesinger-Postma mee. Maar hij neemt het ook op tegen een Nederlander: Bastiaan Ragas zal ook meedoen aan deze danswedstrijd. Het is niet de eerste keer, want in 2006 werd hij tweede in de Nederlandse versie: Dancing with the Stars.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven