web analytics

Hansi Hinterseer en Weil ich dich so mag

Hansi HinterseerHansi Hinterseer heeft het nummer Weil ich dich so mag als tweede radiosingle uitgebracht. Het nummer is afkomstig van zijn album Bergsinfonie.

Krachtig, vriendelijk en ook nog onberekenbaar door hun natuurgeweld. Voor Hansi Hinterseer zijn het de bergen uit zijn thuisregio Tirol, die zoveel kracht uitstralen. De liefde voor natuur is hem met de paplepen ingegoten. De Tiroler had het geluk om in de bergen op te groeien, op de alp, met de jaargetijden, de dieren en de natuur. Zijn nieuwste album, Bergsinfonie kwam op 14 oktober uit en overtuigt door weer terug te grijpen op de volkstümlichen wortels.

Zijn nieuwe single Weil ich dich so mag is een nummer voor een ieder die zijn schat al gevonden hebben. In elk leven komt een moment of een mens die alles op zijn kop zet, maar als alles dan helder en duidelijk is blijkt dat het helemaal klopt. Ook deze ballade ligt goed in het gehoor en laat je terugdenken aan de mooiste momenten samen.

Bekijk hier Hansi Hinterseer met Weil ich dich so mag:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven