web analytics

Gina en de single Zwillingsstern

GinaDe Oostenrijkse zangeres Gina heeft het nummer Zwillingsstern uitgebracht als single. Deze is afkomstig van haar debuutalbum Frühstück auf dem Dach.

Deze herfst kwam het debuutalbum uit en wist Gina, die een relatie heeft met Markus de zanger van de Jungen Zillertaler, al veel nieuwe schlagerfans voor zich te winnen. Met opwekkende muziek weet ze jong en oud aan te spreken. Zoals ze zelf zegt:”Mijn nummers zijn er voor iedereen die graag dansen. En het mooie is dat er geen leeftijdslimiet aan zit. Als ik bij optredens kijk hebben veel jongeren plezier in dansen, maar ook veel ouderen. Mijn muziek verbindt de generaties.”

Haar nieuwe single Zwillingsstern gaat over haar beste vriendin. Het nummer vertelt het verhaal over een de vriendschap tussen twee vrouwen die erg van elkaar verschillen, de een een dagdromende energieke vrouw, de ander bedachtzaam en met beiden benen op de grond. Ze zijn van kinds af aan al vrienden en groeien op tot zelfbewuste vrouwen die elkaar zonder een woord te zeggen al begrijpen en elkaar enorm vertrouwen.

Bekijk hier Gina met Zwillingsstern:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven