web analytics

Verena & Nadine en 7 Tage Sehnsucht

Verena & NadineDe zussen Verena & Nadine hebben uit hun album Glücksbringer nu de single 7 Tage Sehnsucht uitgebracht.

De twee zussen werden bekend door hun nummer Zwei Herzen – Ein Lachen waarmee ze de zomerhitkoningwedstrijd wonnen bij Immer wieder Sonntags. Daarna volgde hun debuutalbum en waren er verschillende optredens in televisieprogramma’s. Dit jaar verscheen hun tweede album die de 69ste plek in de album top 100 behaalde. In het gevoelige nummer worden de dagen van de week bezongen waarin het verlangen alleen maar groter wordt tot het weer tot een weerzien komt. Elke dag valt zwaarder en de uren lijken steeds langzamer te gaan. Het nummer klinkt een beetje dromerig, lekker rustig en heeft het ook elementen uit de volksmuziek.

Bekijk hier Verena & Nadine met 7 Tage Sehnsucht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven