web analytics

Monika Martin en Sehnsucht nach Liebe

Monika MartinOp dertig september verschijnt het album Sehnsucht nach Liebe van de Oostenrijkse zangeres Monika Martin.

Het vorige album van Monika Martin was een bijzondere: voor het eerst hielt ze alles in eigen hand zoals de productie en schreef ze verschillende nummers zelf en arrangeerde ze de muziek. Met dit album slaat ze de ingeslagen weg door. Het titelnummer heeft al meteen een pakkende tekst, verlangen naar liefde kent ze niet, dan is het namelijk gewoon liefde. We horen live gespeelde strijkers in het nummer waar de stem, ritme en sound perfect samenkommen. Een ander nummer is “Durch jeden Sturm“, dat een postitief nummer is en als eerste single uitkwam. Het nummer wist zich te ontwikkelen als een echte oorwurm.

Het derde nummer op het album is “Bleib noch wach” en dat herrinert aan de grote pop-evergreens van ABBA of the Cats. Een ander luchtig nummer is “Ein Letzter Schmetterling” dat lekker rustig begint om daarna zijn vleugels als een vlinder uit te slaan en de luisteraar meeneemt op reis. Het album laat alle facetten zien die Monika Martin rijk is, want een favoriete muziekstijl heeft ze niet en ze laat zich dan ook inspireren door verschillende nummers uit verschillende stijlen.

Bekijk hier Monika Martin met Sehnsucht nach Liebe

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven