web analytics

Huwelijk Stefan Mross en Susanne voorbij

Stefan MrossBijna de hele zomer ging het gerucht rondt dat het huwelijk tussen Stefan Mross en zijn Susanne voorbij zou zijn en nu heeft hij dat dan ook bevestigd.

Tegen dagblad Bild zegt hij:”Ja het klopt. De liefde is voorbij.” De veertig jarige zanger had de vijf jaar jongere Susanne in 2011 leren kennen en in 2013 werd er getrouwd. Als reden voor de breuk zegt hij:”Tja, als ik dat zou weten. Er is veel gebeurd, het is geen makkelijke situatie. Wie een scheiding heeft meegemaakt weet waar ik het over heb.” Het is voor Mross zijn tweede huwelijk dat strand, van 2006 tot 2012 was hij getrouwd met zangeres Stefanie Hertel waarmee hij dochter Johanna (14 jaar) heeft. Met Susanne heeft hij twee kinderen, Paula (2 jaar) en Valentin (1 jaar).

Het stel zou inmiddels al uit de gezamelijke woning zijn vertrokken en deze zou al te koop staan. Susanne zou in de omgeving van Berlijn wonen, bij haar familie en ook Stefan Mross is in de buurt van zijn moeder, die hem in deze tijd steunt, gaan wonen in Zuid-Duitsland. In het oude huis zouden teveel herinneringen zijn. Dat het contact tussen Stefan en Susanne nog goed is, blijkt uit het feit dat hij al gezien is in Berlijn waar ze samen met de kinderen een uitstapje maakte.

1 gedachte over “Huwelijk Stefan Mross en Susanne voorbij”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven