web analytics

Robin Leon met het album Mein Sommertraum

Robin Leon Afgelopen zondag was te zien dat Robin Leon uit de Elsass tot zomerhitkoning werd gekroond in het programma Immer wieder Sonntags. Op vrijdag 26 augustus verschijnt dan ook zijn album Mein Sommertraum.

De negentienjarige Robin Leon groeide op in het Franse Ettendorf in de opgeving van Strassburg, samen met zijn zus, broer en tweelingsbroer. Op zijn achtste kwam hij voor het eerst in aanraking met muziek toen hij trompet leerde spelen. In 2012 werd hij aangenomen op het conservatorium van Strassburg en daarna ontdekte hij dat hij graag wil zingen. Daarna ging hij optreden in Frankrijk, maar een grote stap maakte hij met zijn carrière toen hij bij Immer wieder Sonntags aantrad voor het zomerhitkoning-duel.

Op 26 augustus verschijnt dan zijn eerste album “Mein Sommertraum”. Een hoogtepunt op dit album is het duet “Junge Freundschaft” die hij met de Zuid-Tirolse zangeres Nicol Stuffer zingt. Ook op het album staat het muzikaal aansprekende nummer “Musik erklingt in mir”, de hit “Die schönsten Augen von Berlin” en het romantische “Die Zeit mit Dir an der Côte d’Azur“. Hij laat zich dus van zijn veelzijdige kant zien. Maar natuurlijk staat ook het titelnummer “Mein Sommertraum” op het album.

Bekijk hier Robin Leon met Mein Sommertraum:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven