web analytics

Hansi Hinterseer met de single Bergsinfonie

Hansi HinterseerDe Oostenrijkse zanger Hansi Hinterseer heeft het nummer Bergsinfonie uitgebracht als single en als voorbode van het gelijknamige album dat op 14 oktober zal verschijnen.

Hansi Hinterseer heeft de tekst en de melodie van Bergsinfonie geschreven. Hansi zegt over het nummer:”Observaties, herrineringen en melodieën die ik mijn hart draag hoop ik in mijn nieuwe album te stoppen. Deze harmonie, deze beelden die is samenvoeg dat is mijn bergsymmphonie. Zo vertrouwd en veelvoudig beleefd, dat ik deze stemming wil verspreiden die zich op de bergen afspeelt.

Bekijk hier Hansi Hinterseer met Bergsinfonie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven