web analytics

Goud en platina voor Andrea Berg

Andrea BergAfgelopen week vond in Aspach alweer voor de elfde keer de Heimspiel-concerten plaats van Andrea Berg. En hierbij kreeg ze verschillende gouden en platina platen.

Al maandenlang waren de 35.000 kaartjes uitverkocht voor het Heimspiel en de fans konden dan ook rekenen op verschillende gasten en Florian Silbereisen die de avond presenteerde. Op het podium kreeg Andrea Berg dan ook drievoudig goud voor haar album Seelenbeben in Duitsland en in Oostenrijk was het album zelfs platina geworden. Van het concert zijn ook opnames gemaakt, op 12 augustus is het te koop op dvd en een dag later, op zaterdag 13 augustus is de registratie bij de ARD te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven