web analytics

Andreas Fulterer en zijn album Farbenleer

Andreas FultererVorige week vrijdag kwam van Andreas Fulterer zijn nieuwe album Farbenleer uit.

De Zuid-Tirolse Andreas Fulterer kijkt niet op de kalender als hij een nieuw album maakt, hij wacht tot de creativiteit bij hem los komt en pas dan schrijft hij zijn nummers. Daarom verschillen de nummers met elkaar, maar wat ze overeen hebben is de verscheidenheid. Het titelnummer van het album is een up-tempo nummer dat meer pop is als schlager. Het nummer “Ein Sommer mit dir” heeft dan een klein beetje Reggae invloeden en spelen bij “Noch eunmal fliegen” en “Nie wieder” vooral de gitaren de hoofdrol. Als bonusnummer staat het nummer “Anche tu” op het album, een italiaanse versie van “Atemlos durch die Nacht” van Helene Fischer.

Bekijk hier Andreas Fulterer met Anche tu:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven