web analytics

die Helene Fischer Show komende drie jaar bij ZDF

Helene FischerBekend is geworden dat de komende jaren die Helene Fischer Show, die altijd op eerste Kerstdag wordt uitgezonden ook weer te zien is bij de ZDF.

Het contract van de ZDF liep namelijk dit jaar af en er waren naast de ZDF ook andere zenders die interesse hadden. Zo wilde de ARD het programma weer terughalen, in 2011 en 2012 was Die Helene Fischer Show daar al te zien. Maar ook de commerciële zender RTL wilde het programma uitzenden. Nu heeft de ZDF bekendgemaakt dat het contract voor de komende drie jaar is verlengd.

De ZDF-showchef is dolblij dat het programma, dat vorig jaar zes miljoen kijkers in Duitsland had, bij de zender blijft.” Helene Fischer is een megaster – met haar en haar team te kunnen verderwerken is een grote creatieve uitdaging. Ik verheug me over het vertrouwen en kijk uit naar de show aan het einde van het jaar.” Ook Helene Fischer is blij met de verlenging:”Ik verheug me er op om Eerste kerstdag bij de ZDF te zijn. Onze show is voor mij iets bijzonders, een absoluut highlight aan het einde van het jaar.

1 gedachte over “die Helene Fischer Show komende drie jaar bij ZDF”

  1. Ik zou graag mijn vriend verrassen met tickets voor helena fischer.maar waar en wanneer treed ze weer ergens op. Zou graag dat willen weten .vriendelijk dank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven