web analytics

Die Grubertaler en Schlagerparty auf Mallorca

Die GrubertalerOp vrijdag 3 juni verschijnt de CD en DVD Schlagerparty auf Mallorca van de groep Die Grubertaler.

Op het album staan verschillende nieuwe partysong voor een goede sfeer tijdens de hete zomer. Maar ook staan hun grootste successen van de laatse jaren op het album. Met “Adios Lorraine” hebben zen een nieuwe hit in de handen. Andere nummers zijn “Principessa” en “Ich dreh die Welt für dich”. Ook hebben ze het nummer “Die immer lacht” opgenomen wat origineel van Stereoact is en ook succesvol is opgenomen door Tanja Lasch. Dit nummer heeft een lekker discofox-ritme.

Voor de DVD zijn Flo, Much en Reini naar Mallorca gegaan waar ze op de mooiste plekken de nummers zullen brengen. Niet alleen bij de bars en de clubs zijn ze geweest, maar ook bij de mooiste natuurplekken van het eiland. Op zondag 5 en woensdag 8 juni is deze uitzending om 20:15 te zien bij Melodie.tv

Bekijk hier Die Grubertaler met Die Immer lacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven