web analytics

Beatrice Egli met Fliegen

Beatrice EgliDe Zwitserse zangeres Beatrice Egli heeft het nummer “Fliegen” als nieuwe single uitgebracht uit haar album “Kick im Augenblick“.

Fliegen is een aanstekende dansbare schlagerpop dat een liefdesverklaring is aan de bijzondere mensen waar je naar het einde van de wereld wilt gaan. Het is dan ook geen verrassing dat dit nummer in een vliegtuig is gemaakt. Beatrice Egli zegt:”De tekst en muziek zijn compleet tussen de start en de landing gecomponeerd. Dat is het mooie om veel met je producent onderweg te zijn: dan kan je alles in nieuwe muziekstukken verwerken en dat maakt elk lied nog persoonlijker.” Het nummer is de tweede single van haar album Kick im Augenblick dat in Oostenrijk op de tweede plaats stond, in Duitsland en Zwitserland op de derde plek en in België op de zestigste plek in de hitlijst stond.

Bekijk hier Beatrice Egli met Fliegen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven