web analytics

Andrea Jürgens en Unsere Zeit

Andrea JürgensHet nummer Unsere Zeit is de nieuwe single van Andrea Jürgens dat afkomstig is van haar album “Millionen von Sternen“.

Met haar bijzondere stem neemt Andrea Jürgens de luisteraar mee in deze wonderschone hymne, die eerst rustig begint om daarna steeds harder te gaan. De componisten Uwe Haselsteiner en Heiko Schneider hebben een iets geschreven met heuse hit-potentieel. Het nummer heeft meer euforie, is meer een oorwurm, meer energie, het is kortom een echt dansnummer. De tekst, dat eigen vrijheid, moed en zelfsbewustzijn viert is geschreven door Tobias Reitz en is ook Andrea Jürgens op het lijf geschreven.

Bekijk hier Andrea Jürgens met Unsere Zeit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven