web analytics

Klubbb3 en het album Vorsicht Unzensiert

Klubbb3
Op vrijdag 8 januari verschijnt het debuutalbum Vorsicht Unzensiert van het nieuwe trio Klubbb3. Die bestaan uit Florian Silbereisen, Christoff en Jan Smit.

Klubbb3 zingen echte slagernummers, om mee te zingen te feesten en alles wat daarbij hoort. Het gaat om melodieuze liedjes die in je hoofd blijven hangen en die lekker zijn om mee te zingen. Elk cliché komt goed tot zijn recht en als producent en schrijver is Uwe Busse, die ook veel nummers van die Flippers heeft geschreven. Ook schrijver Tobia Reitz heeft verschillende nummers geschreven voor deze cd.

Het feestnummer “Schlager ist geil” is zoals de titel al verraad een ode en bekentenis aan de schlagermuziek. Het nummer “Romantische Männer” overtuigt met koorzang en is dan ook een echt romantisch nummer. Een klassiek schlagernummer is het eerste nummer op het album:”Du schaffst das schon” en dat zorgt voor een lach op je gezicht.

Het album Vorsicht Unzensiert van Klubbb3 is vanaf 8 januari 2016 te koop.

1 gedachte over “Klubbb3 en het album Vorsicht Unzensiert”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven