web analytics

Voxxclub-Florian gaat trouwen; Christian valt op mannen

voXXclubOp 27 augustus 2015 was het een belangrijke dag voor Michael Hartinger, toen stapte hij na een relatie van twee jaar in het huwelijksbootje met zijn Miriam. Nu is bekend geworden dat er in de zomer van 2016 opnieuw een VoXXclub-huwelijk zal zijn.

Florian Claus had even gewacht na het huwelijk van Michael en is toen met zijn vriendin naar Amerika gegaan en daar heeft hij zijn aanzoek gedaan. Het huwelijk zal in augustus 2016 plaatsvinden in de buurt van Hamburg. Wel zal er getrouwd worden op een maandag, omdat de weekenden volgeboekt zijn voor optredens met VoXXclub.

Daarmee zijn er dus twee VoxxClub-leden onder pannen. Voor de drie andere leden ligt dit nog niet in het verschiet. Stefan is single net als Christian en Bini zegt dat trouwen niets voor hem is. En als er ooit nog een derde huwelijk aankomt ligt er maar aan of Christian Schild de juiste man zal ontmoeten. Hij heeft in een interview geantwoord op de vraag of hij een vriendin heeft dat hij single is en dat vrouwen geen kans bij hem hebben, hij valt op mannen. Op zijn achttiende is hij uit de kast gekomen tegenover zijn ouders en vrienden. Zijn ouders accepteerde het snel. Hij had zelf niet verwacht dat zijn omgeving zo positief zou reageren omdat hij naar eigen zeggen uit een klein bergdorpje komt. Ook bij VoXXclub zelf speelt het helemaal geen rol. Momenteel heeft hij geen relatie, maar als hij de juiste man heeft gevonden wil hij er mee trouwen en wil ook gaan nadenken over kinderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven