web analytics

Kevin & Manuel en de single Papa Francesco

Kevin & ManuelEind november brachten Kevin & Manuel de single Papa Francesco uit en nu is ook de videoclip verschenen. Het nummer is afkomstig van hun gelijknamige tweede album dat op 12 februari 2016 zal verschijnen.

In augustus 2015 was Günther Behrle, de componist van Captain Cooke und seine singenden Saxophone, bij een kerkdienst in de St.Patrick’s Cathedral in New York. Die dienst werd ook uitgezonden voor de Amerikaanse soldaten in Afghanistan. Toen werd er verteld dat twee weken later Paus Franciscus de kerk zou bezoeken en dat dan ook nog het jaar van de barmhartigheid zal beginnen. Toen kwam Günther op het idee om een lied te maken over de Paus. Toen hij terug was in Regensburg deed hij dat, maar hij wilde ook een versie waar gezongen werd. Dus vond hij het een goed idee om Kevin & Manuel voor dit nummer in te zetten. Nu is het nummer, waar meteen het tweede album naar is vernoemd, dus uitgekomen en is er een videoclip geschoten.

Bekijk hier Kevin & Manuel met Papa Francesco:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven