web analytics

Brand op terrein hotel Andrea Berg

Andrea BergAfgelopen zondag brandde op het terrein van hotel Sonnenhof in Aspach een houtschuur helemaal af. Dit hotel is van Uli Ferber en zijn vrouw Andrea Berg. De schade is enorm: niet alleen de schuur van dertig meter lang is verwoest, ook verschillende auto’s hebben schade en dat zou in totaal oplopen tot 100.000 euro.

Bij de brandweer komt om 10:00 een melding dat er brand uitgebroken is. Hoewel de brandweer nog blust brandt deze dus volledig uit, inclusief de inhoud van de schuur waaronder tuinmeubelen. Ook de vijftien auto’s van de gasten krijgen schade: ze stonden vlakbij de schuur en door de hitte worden ze aangetast. Over de oorzaak van de brand is niet heel veel bekend, al zou het geen technische oorzaak zijn en zou het waarschijnlijk nalatigheid zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven