web analytics

Horst Lichter on tour van 8 november 2015

ZDFOp zondag 8 november wordt op de ZDF het programma Horst Lichter on tour uitgezonden. In dit programma gaat televisiekok Horst Lichter op reis door het wijnbouwgebied in Zuid-tirol en laat hij de culturele en culinaire hoogtepunten van de regio zien en ontmoet hij veel muzikale gasten.

De reis gaat met een oldtimer door het herfstachtige Zuid-Tirol van Bozen tot Kaltern de Kalterer See tot Harderburg. Hij ontmoet een wereldreiziger, maar ook Klaus Maran, drievoudig wereldkampioen windsurfen.Ook ontmoet hij oud-voetballer Guido Buchwald en Franz Moser en samen praten ze over de voorbereidingen van het Duitse team in 1990 die in het hotel van Moser op trainingskamp ging.

Maar natuurlijk zijn er ook muzikale gasten zoals Tom Gaebel, VoXXclub, Marit Larsen, Ireen Sheer, Kastelruther Spatzen, Vintage Vegas, Münchener Freiheit, Max von Milland, Björn Casapietra en Isabel Varell.

Uitzending: zondag 8 november om 11:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven