web analytics

Marianne en Michael gaan opnieuw trouwen

Marianne & MichaelIn 1973 werden Marianne en Michael Hartl samengebracht door het lot. Ze leerde elkaar kennen en vormde een volksmuziekduo. Daarna werden ze al snel een paar en in 1979 werd er getrouwd. Nu na 36 jaren huwelijk willen de 62-jarige Marianne en de 66-jarige Michael nog een keer het jawoord geven.

Deze tweede huwelijksplechtigheid zal in de kerk plaatsvinden. Want hun eerste huwelijk vond alleen op het stadhuis plaats. Marianne zegt:”We hebben er lang over nagedacht en zijn tot de conclusie gekomen dat een huwelijk compleet is als God zijn zegen heeft gegeven. Het is nu net of weer jong zijn, we kunnen niet wachten.” Michael zegt:”Een huwelijk is een verbintenis aangaan voor vele jaren, dat vergeten de meeste paren vandaag de dag.” Voor het paar zal volgend jaar de huwelijksklokken opnieuw luiden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven