web analytics

Francine Jordi en haar album Wir

Francine JordiOp vier september 2015 verschijnt van Francine Jordi haar nieuwe album Wir.

Het album is Francine Jordi ten voeten uit: de nummers zorgen voor plezier en maken hongerig voor meer. De nummers zijn geïnspireerd op sterke melodieën, persoonlijke teksten die authentisch gezongen zijn. Deze formule heeft haar in de loop van de jaren een hoop fans opgeleverd.

De eerste single van het album is het nummer Paradies. Een hymne over het geluk en de onbezwaarde mooie momenten van een frisse nieuwe liefde. Een ander nummer is “Bis ans Ende der Zeit” waarin de liefde wordt bezongen onder het motto: ik kan niet in de toekomst kijken, maar onze relatie zal niet vergaan. Een tik melancholischer is het pianonummer “Wenn ich schon was träumen muss“. Deze popschlager gaat over een sterke vrouw die weet hoe ze met verliezen moet omgaan. Bekijk het album op Bol.com

Bekijker hier Francine Jordi met Paradies:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven