web analytics

Von Udo Jürgens bis Helene Fischer – Schlagerstars und ihre Hits van 29 augustus op WDR

WDR
Op zaterdag 29 augustus wordt op de WDR het programma “Von Udo Jürgens bis Helene Fischer – Schlagerstars und ihre Hits” uitgezonden.

De carrière van Udo Jürgens begint in de jaren 50 en in 1966 wint hij met “Merci Cherie” het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. Met zijn dood eindigt deze carrière na meer dan zestig jaar op het podium te hebben gestaan. In hetzelfde jaar, 2014, behaalt Helene Fischer met haar nummer “Atemlos durch die Nacht” grote successen. Ze wordt een schlagericoon die met dit nummer de hitparade domineert. Het programma neemt de kijker mee in een tijdreis door de geschiedenis van de Duitse schlagers. vn de jaren 50 tot nu en herrinnert de sterren en hun hits: Zoals An Willi Schneider met “Man müsste noch mal zwanzig sein“, en Roy Black met “Ganz in Weiß” tot aan Wolfgang Petry met “Wahnsinn

Uitzending: Zaterdag 29 augustus om 20:15 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven